avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestare în instanță a deciziei de pensionare.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestare în instanță a deciziei de pensionare.

Am contestat în instanță decizia de pensionare. Vă rog să îmi spuneți dacă pe timpul cât va ține litigiul CJP îmi va plăti pensia conform deciziei emise sau o sistează până la soluționare? Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 26 Octombrie 2023
AYAN26, utilizator
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 02:36, 27 Octombrie 2023
Veti primi pensia in continuare pana la solutionare care v-a dura multi ani de zile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipată. AYAN26 AYAN26 Vă rog o îndrumare. Am depus dosarul la CJP pentru pensie anticipată. A fost emisă decizia de pensionare cu data de 15.09.2023.Am semnat de primire în ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala sistata paizsmaria paizsmaria Buna ziua Am domiciliul stabil in Ungaria,dar am lucrat 11 ani in Romania.In 20080am fost pensionata de boala in Ungaria,suferind de boli endocrinologice si ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva nepusa in executare de casa de pensii Adrian Burlacu Adrian Burlacu buna ziua! in data de 15.12.2010 am depus dosarul de pensionare catre CJP. Prin Februarie 2011 am primit o decizie de respingere, pe care am contestato la ... (vezi toată discuția)