avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara! La ora 20.30, în data de 26.10.23, din ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara! La ora 20.30, în data de 26.10.23, din magazinul ...

Bună seara! La ora 20.30, în data de 26.10.23, din magazinul Auchan Ploiești, pe lângă alte cumpărături, am achiziționat și un borcan de zacuscă de fasole. Ajunși acasă bineînțeles am desfacut borcanul sa gustam, zacusca cu termen de valabilitate pana în 2026, cu un miros puternic de stricat. Cum procedez în situația asta, nu vreau sa las lucrurile ca atare, nu este prima data când arunc mancare plătită la gunoi. Menționez ca desigur ca am bonul fiscal. Va mulțumesc mult pentru un eventual răspuns.
Cel mai recent răspuns: Anele14 , utilizator 20:12, 27 Octombrie 2023
Mergeti la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeș
[ link extern ] /
Puteti sesiza si ANSVSA. Ar fi trebuit sa pastrati borcanul, are numarul de lot inscriptionat
Mulțumesc mult. Desigur, am păstrat și borcanul și am pozat și numărul de lot.

adriandimitriu a scris:

Puteti sesiza si ANSVSA. Ar fi trebuit sa pastrati borcanul, are numarul de lot inscriptionat

Va mulțumesc mult!

Cornel Vasile a scris:

Mergeti la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeș
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce ....? Magda Staicu Magda Staicu ... trebuie sa pierd 5,49 lei, cheltuiti pe o punga de miez de nuca, \"produs cu deosebita grija in Romania de S.c. Efes Export ... Maracineni jud Ag, ... (vezi toată discuția)
Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Esecuri culinare Ares-3 Ares-3 In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)