avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua testamentul poate fi atacat de către un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua testamentul poate fi atacat de către un verișor ...

Buna ziua testamentul poate fii atacat de către un verișor daca persona avea acte de la IML că are discernământ adică poate semna acte la notar a scris cu mâna lui că după moartea lui avere rămâne nou
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:01, 27 Octombrie 2023
nu are motive pt care sa atace testamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament sau act de vanzare lauriancului lauriancului buna ziua,am o matusa care nu are urmasi si mie mi-a fost facut un testament prin care imi lasa apartamentul acum 5ani,dar anul trecut a facut acelasi lucru cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am și eu o întrebare dacă mă poate ajuta cineva ... vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua am și eu o întrebare dacă mă poate ajuta cineva avem o mătușă pe care o îngrijim are 89 ani vrea sa ne lase 75la sută din casa nou pentru ... (vezi toată discuția)
Buna seara am și eu o întrebare avem un testament lăsat de ... vasiledela4 vasiledela4 Buna seara am și eu o întrebare avem un testament lăsat de o mătușă am făcut și examen la IML unde scrie că poate semna hârtii la notar a scris cu ... (vezi toată discuția)