avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartitoare de costuri obligatorii ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartitoare de costuri obligatorii ?

repartitoare de costuri obligatorii ?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 16:40, 27 Octombrie 2023
Daca nu se amana pentru a 6-a oara aplicarea leGii da vor fi de la 1 Ianuarie 2024.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitoare de costuri încălzire..... prin 2006, ne am grăbit ... Urduban Dumitru Urduban Dumitru Repartitoare de costuri încălzire..... Prin 2006, ne am grăbit și am montat repartitoare de costuri pe calorifere... De a lungul timpului ne-am convins ... (vezi toată discuția)
Repartitoarele de caldura mai sunt obligatorii pana in 2023? Rox_ Rox_ Repartitoarele de caldura mai sunt obligatorii? Stau la bloc si saptamana aceasta m-am certat cu domnul administrator din cauza acestor repartitoare. Am ... (vezi toată discuția)
Imobilul are 120 apt. din care numai 16 apt. din constructie, ... Asociatia de Proprietari N. Balcescu Asociatia de Proprietari N. Balcescu Imobilul are 120 apt. din care numai 16 apt. din constructie, nu au logii (vedere spre Sala Omnia). Reabilitarea energetica a dus la inchiderea logiilor cu ... (vezi toată discuția)