avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! De curand mi-am achizitionat o locuinta. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! De curand mi-am achizitionat o locuinta. Parintii ...

Buna ziua! De curand mi-am achizitionat o locuinta. Parintii mei au dorit sa vina sa stea cu mine, desi sunt niste oameni conflictuali. Din dorinta de a-i avea aproape, am fost de acord sa se mute cu mine. De cand s-au mutat, traiesc zilnic in scandaluri, certuri, amenintari ca-mi dau foc la casa, ca-mi produc distrugeri, ca-mi strica imaginea in comunitate, etc. Traiesc efectiv in teroare! I-am rugat sa plece inapoi la casa lor, insa nu mai vor. Va rog frumos sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca exista o cale legala de a-i scoate din casa! Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cosmin2005 , utilizator 05:02, 3 Noiembrie 2023
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate face un proces de evacuare.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Evacuarea e singura soluție
Pana atunci, puteti chema politia cand fac scandal, puteti chiar obține daca aveti probe ca amenință cu foc un ordin de restrictie și protectie.
Au casa lor? Au unde sa locuiasca?
Se rezolva mai repede cu un ordin de protecție. Cel de restrictie nu exista
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordin de protecție- e unul singur, dar ca măsură de protecție e restricția, asta e ideea, sa il restricționezi pe unul ca să îl protejezi pe celalalt.
Ordinul e provizoriu, deci trebuie sa ceara și evacuarea lor.
Ultima modificare: Marți, 31 Octombrie 2023
gi-jane2, moderator
Ordin de protectie și schimbați ială la ușa când pleacă de acasă odată 1-2 zile la ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! sunt cu o persoana in concubinaj, l-am luat in spatiu ... Adriana-Adi Adriana-Adi Bună seară! Sunt cu o persoana in concubinaj l am luat in spatiu că avem 2 copii minori ,casă este mostenire de la părinți mei după deces ,problema este ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi dus la un control psihologic o persoana fara acordul sau Aida@ Aida@ Tatal meu se trage dintr o familie de alcolisti foarte agresivi ( ca si exemplu fratele tatalui meu o alerga prin curte pe sotia acestuia cu toporul). Tata ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie gariana gariana Buna ziua, cum se poate obtine un ordin de restrictie pentru o persoana? Mamaia si bunicu\' nu mai doresc ca in casa lor sa mai vina unchiu. Ei mi-au lasat ... (vezi toată discuția)