avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Uniunea Muzicologilor si compozitorilor din ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Uniunea Muzicologilor si compozitorilor din Romania

Oare cat este de legal sa ti se impuna sa platesti taxa de la U.M.C.R si la Asociatia pentru Protectia Fonogramelor,intr-un barulet,atata vreme cat asculti doar muzica difuzata la radio? Doar platesti taxa radio-tv.

Alte discuții în legătură

Taxa pentru difuzare muzica ambientala RachiIonut RachiIonut Buna ziua! Ma numesc Ionut Rachieru si am o intrebare legata de \"Taxa pentru difuzare muzica ambientala\". Lucrez la o societate comerciala ce are ca ... (vezi toată discuția)
Ucmr -ada sau upfr A. Ionut A. Ionut Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru drepturi de autor pentru difuzare emisiuni/muzica in local public lukfreelight lukfreelight Buna ziua, detin un bar mic unde am un tv. Pe rand mi-au batut la usa, un domn de la Uniunea Nationala a Producatorilor de Fonograme care mi-a cerut o taxa ... (vezi toată discuția)