avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este legal ca ITI reclame un credit dupa 28 de Ani? ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este legal ca ITI reclame un credit dupa 28 de Ani? Multumesc ...

Este legal sa ITI reclame un credit dupa 28 de Ani? Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu știu cine este ITI dacă e o firma de recuperări creanțe în cazul.in care va dau în judecata formulați contestație la executare apelând la un av măcar pt a v o redacta.Pana atunci,nu.platiti nimic nu acceptați esslonari etc..
Este o firma de recuperari...Dar este legal sa iti reclamé un credit dupa 28 Ani? Nu se prescrie dupa 3 Ani? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2023
Siempre, utilizator
acest răspuns util
Chiar ieri mi-a venit un client care si-a adus aminte de o datorie
A venit un an mai târziu decât trebuia și deși s-a prescris nu îl mai pot ajuta.
Am pierdut și eu bani la greșeala lui.

Dacă nu au trecut 15 zile mergeti urgent la avocat.
Nu mergeti după un an la avocat.

București 2023
acest răspuns util
Legalitatea sau nelegalitatea executarii silite o constata doar instanta nu.se prescrie nimic din oficiu
Multumesc pt raspuns..Contestatia la executare se face la tribunal sau la executorul judecatoresc?

Alte discuții în legătură

Cum formulez o contestație de prescriptie sandu39 sandu39 Bună. Am primit de curând o înștiințare de executare silita de la un birou de executare silita care la rândul ei reprezinta o firma de recuperări care ... (vezi toată discuția)
Datorie prescrisa mihaela_2289 mihaela_2289 Buna ziua. Prietenul meu are o problema destul de mare acum, i-a venit ordin de executare silita pt neplata datoriei catre o banca. El a incheiat contractul cu ... (vezi toată discuția)
Credit facut in urma cu 12 ani alexo88 alexo88 Buna ziua,am venit cu o intrebare legata de recuperatori si daca este sau nu legal ceea ce fac. In urma cu 12 ani am facut mai multe credite din motive și de ... (vezi toată discuția)