avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Se doreste sa se puna Antena orange pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Se doreste sa se puna Antena orange pe bloc. Este ...

Buna ziua,
Se doreste sa se puna Antena orange pe bloc. Este OK sa se faca contract de inchiriere spatiu pentru Antena pe persoana fizica daca nu este asociatie de locatari? Sa se fac cont bancar cu 3 inputerniciti si titularul sa semneze contractul orange. Ai dreptu tu ca persoana sa inchiriezi spatiu de pe bloc? Multumesc
Cel mai recent răspuns: atticusfortezza , utilizator 13:43, 30 Octombrie 2023
Faceti un tabel in care treceti toti locatarii cu datele lor de identificare si adresa, in care isi exprima acordul in acest sens si totodata mentionati si persoanele care vor semna contractul in numele locatarilor, respectiv care vor avea dreptul sa incaseze sumele respective. Cu tabelul respectiv, intocmit corect si semnat in dreptul numelui de locatari, mergeti la un notar public si declarati ca semnaturile din tabel sunt reale si sincere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar un loc de parcare in subteran Mircea Zgardau Mircea Zgardau Buna ziua. Am cumparat recent un apartament intr-un bloc ce are prevzut spatiu de parcari subterane la demisol. Dezvoltatorul este obligat sau nu sa puna la ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare incheierii unui contract de inchiriere spatii comune, cand proprietarii/locatarii nu sunt constituiti in asociatie ContSters15310 ContSters15310 Vreau sa inchirisez acoperisul blocului in care locuiesc, pentru a monta o sera. Mentionez ca proprietari nu sunt asociati/constituiti in Asociatie de ... (vezi toată discuția)
In ce calitate semneaza imputernicitul rpeleianu rpeleianu Buna ziua, Am urmatoarea \\"speta\\"si va rog sa ma ajutati. Sunt imputenicit prin procura notariala sa inchiriez un apartament in numele proprietarilor. ... (vezi toată discuția)