avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce acte sunt necesare incheierii unui contract de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce acte sunt necesare incheierii unui contract de inchiriere spatii comune, cand proprietarii/locatarii nu sunt constituiti in asociatie

Vreau sa inchirisez acoperisul blocului in care locuiesc, pentru a monta o sera. Mentionez ca proprietari nu sunt asociati/constituiti in Asociatie de proprietari.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:20, 6 Decembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Cu cine inchei contractul de inchiriere??? Cu "Locatari din blocul X scara A etajele p - 4"?
1. Nu aveti cu cine face contractul respectiv intrucat nu exista un reprezentant legal al proprietarilor.
2. Va trebuie autorizatie de constructie de la primarie intrucat ati modifica aspectul si structura terasei.
3. Terasa, asa cum este ea construita, nu permite amenajari de acest tip.
cei de la primarie spun ca este ca si cum asi monta o antena. Totusi in ipoteza in care urbanismul imi da OK-ul (si mi la dat). Ce acte mi-ar trebui??
eu ma gandes la acord nominal (pe baza de tabel cu semnatura) si un acord in forma autentica a vecinilor imediat afectati.
iar in ceia ce priveste contractul a si merge pe contract intre mine si "locatari blocului X scara X nominalizati fiecare si care sa semneze fiecare (un fel de contract de adeziune)
Si stampila cine o pune?
Daca vreti sa-l faceti la notar cred ca ar trebui sa va interesati chiar la notar daca accepta asemenea contract. E cel mai sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare antena tv pe terasa blocului alinachi alinachi Buna ziua, doresc sa montez o antena TV tip satelit pe terasa blocului, insa administratorul imi interzice accesul la terasa blocului. Avand in vedere ca eu ... (vezi toată discuția)
Problema interna ContSters109351 ContSters109351 Am si eu problema si nu stiu la cine sa apelez. In primul rand vreau sa specific ca nu avem infiintata o asociatie de locatari. Avem un contract cu o firma de ... (vezi toată discuția)
Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperisul blocului andreiSRR andreiSRR Sunt proprietar intr-un bloc cu asociatie de proprietari. Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperis pentru o vizibilitate mult mai buna a cerului. ... (vezi toată discuția)