avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abonament telefonie mobila.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abonament telefonie mobila.

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o informatie daca se poate..
Saptamana trecuta am aflat ca de doua luni de zile s-a facut un abonament de telefonie mobila pe firma mea, unde s-au falsificat semnatura si stampila.
Pot sa chem in instanta operatorul de telefonie mobila si pot sa cer daune morale? Sau doar sa apelez la politie?
Cel mai recent răspuns: milu1988 , utilizator 20:28, 2 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa formulati plangere penala pentru fals in inscrisuri si uz de fals. Puteti sa transmiteti o sesizare si operatorului de telefonie pentru a il informa cu privire la cele constatate.
Pot sa cer si daune morale pt folosirea datelor cu caracter personal GDPR ?Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2023
milu1988, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa cereti daune, Formulati plangere penala si ulterior va constituiți parte civila cu precizarea cuantumului prejudiciului material si moral.
Ok, va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara actionarea in judecata? Nina1 Nina1 Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uzul de fals .In urma cercetarilor s-a incadrat fapta la infractiuni de fals sub semnatura privata in ... (vezi toată discuția)
Buna seara AlinaTinaMircea AlinaTinaMircea se pot cere daune morale pentru falsul în înscrisuri sub semnătură privată?..si tinand cont ca din cauza acestei cauze s-a facut o executare silita..plus ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru fals si uz de fals utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua, Am si eu o intrebare: administratorul unei societati, care este si asociat cu 95% din capital a semnat in locul celuilalt asociat. Acesta din ... (vezi toată discuția)