avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara

se pot cere daune morale pentru falsul în înscrisuri sub semnătură privată?..si tinand cont ca din cauza acestei cauze s-a facut o executare silita..plus ca nu am fost anuntati ne-am trezit pur si simplu cu politia in casa..este vorba de un minor la mijloc care e suferit traume psihice..
Cel mai recent răspuns: AlinaTinaMircea , utilizator 23:15, 8 Mai 2011
da..se poate cere dar trebuie sa existe mai intai o plangere penala pentru fals si uz de fals..si daca doriti daune trebuie sa precizati in ce masura ati suferit dvs sau minorul acele daune prin uzul de fals.. de ce cereti atat si nu atat..(de bani vorbesc)
La orice infractiune, persoana/partea vatamata se poate constitui parte civila.
Succes!
plangerea este facuta..dosarul este caz penal nu stiu in ce masura ma pot exprima eu cat mai corect ca sa intelegeti dumneavoastra mai bine...procesul este in curs de desfasurare ...pe 19 avem procesul...mama mea este parte vatamata..noi am fost pur si simplu aruncati in strada din cauza ca un anume domn a falsificat semnatura mamei mele si in loc de o suma mica a scris 700 de milioane(lei vechi)..si pe baza acestui lucru s-a facut o executare..noi suntem in proces si cu domnul care a falsificat semnatura dar si cu executorul pentru ca a schimbat numarul de dosar ..... si mai am si eu o intrebare...noi puteam sa ramanem in casa pana cand procesul cu casa lua sfarsit? se dadea o hotarare finala si irevocabila?
Iar minorul sunt eu..am venit de la scoala cand executorul si cei care au castigat licitatia ne-au dat afara fara ca macar sa ne anunte sa ne luam strictul necesar...eram in perioada care se dadeau examenele pentru clasa a8a...si nici macar caietele si cartile care imi erau necesare ..timp de o saptamana am fost plimbati pentru niste caiete si carti si nu am luat din casa decat cateva haine...nici la ora actuala nu se stie unde sunt bunurile noastre..si referitor la traume pshiice ..am fost nevoita sa merg la psihlog destul de des din cauza acestui lucru si acum dupa un an si ceva mai am noaptea vise cu imaginea aceea a jandarmilor cu executorul care era destul de ironic si spunea ca ''ne-a facut-o''
Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2011
AlinaTinaMircea, utilizator
In principiu , orice persoana prejudiciata in vreun fel , daca se poate face dovada prejudiciului , poate solicita obligarea persoanelor vinovate la acoperirea prejudiciului cauzat prin activitatea lor infractionala , daca aceasta este dovedita

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care ... Lucian Furdui Lucian Furdui Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care lucram ca șofer și am plecat de la această firmă fără preaviz de 20 de zile pentru că nu ... (vezi toată discuția)
Ce prejudicii sa cer pentru fals si uz de fals si abuz in serviciu ? zahsor zahsor Instanta de judecata a stabilit vinovatia cuiva pentru infractiunile de fas, uz de fals sub semnatura privata intr-un proiect de finantare la Mininisterul ... (vezi toată discuția)
Semnatura in numele altcuiva Cristina Pandrea Cristina Pandrea Buna seara, Am urmatoarea situatie: Am nevoie ca vecina mea sa imi semneze niste formulare necesare la Cadastru pt repozitionarea unui teren,proprietatea ... (vezi toată discuția)