avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara

se pot cere daune morale pentru falsul în înscrisuri sub semnătură privată?..si tinand cont ca din cauza acestei cauze s-a facut o executare silita..plus ca nu am fost anuntati ne-am trezit pur si simplu cu politia in casa..este vorba de un minor la mijloc care e suferit traume psihice..
Cel mai recent răspuns: AlinaTinaMircea , utilizator 23:15, 8 Mai 2011
multumesc de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care ... Lucian Furdui Lucian Furdui Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care lucram ca șofer și am plecat de la această firmă fără preaviz de 20 de zile pentru că nu ... (vezi toată discuția)
Ce prejudicii sa cer pentru fals si uz de fals si abuz in serviciu ? zahsor zahsor Instanta de judecata a stabilit vinovatia cuiva pentru infractiunile de fas, uz de fals sub semnatura privata intr-un proiect de finantare la Mininisterul ... (vezi toată discuția)
Semnatura in numele altcuiva Cristina Pandrea Cristina Pandrea Buna seara, Am urmatoarea situatie: Am nevoie ca vecina mea sa imi semneze niste formulare necesare la Cadastru pt repozitionarea unui teren,proprietatea ... (vezi toată discuția)