avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare Legea 221/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare Legea 221/2009

Tatal meu a fost detinut politic 3 ani si jumatate(1 an si jumatate la Canal, unitatea Peninsula.Atunci era necasatorit, si evident fara copii,avea 28 de ani.Mama mea beneficiaza de Legea vaduvelor de detinut politic. Intrebarea este care este forma de adresare in instanta a rudelor,(respectiv mama mea si cu mine) care am aparut in viata tatalui meu, dupa ce efectuase detentia.
Cel mai recent răspuns: daunemorale , utilizator 23:22, 9 Februarie 2010
Aveti dreptul si Dvs. si mama sa cereti despagubiri. Nu conteaza ca in perioada detentiei tatal Dvs. era necasatorit.
Cu stima,
Av. Niculescu Gorpin
alina elena a scris:

Tatal meu a fost detinut politic 3 ani si jumatate(1 an si jumatate la Canal, unitatea Peninsula.Atunci era necasatorit, si evident fara copii,avea 28 de ani.Mama mea beneficiaza de Legea vaduvelor de detinut politic. Intrebarea este care este forma de adresare in instanta a rudelor,(respectiv mama mea si cu mine) care am aparut in viata tatalui meu, dupa ce efectuase detentia.

Cititi aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"sotie-descendent" in acceptiunea dl 118/1990 si l 221/2009 mca mca Buna ziua! Tatal meu a fost in detentie timp de 11 luni, pe motive politice - pt infractiunea prevazuta de art.209 Cod penal (dar cred CP din 1936), in ... (vezi toată discuția)
Contestare certificat de mostenitor lepadatuelena lepadatuelena buna seara. as dori sa stiu daca exista un termen in care poate fi contestat un cerificat de mostenitor. mai exact, problema este urmatoarea: dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Procedeu de chemare la dezbatere mostenire mioritu mioritu #-o sot decedat - sotie cu 2 copii la mostenire (casa tara si teren)- un copil a ingrijit si ingrijeste in continuare mama octogenara CAP si gospodaria dorinta ... (vezi toată discuția)