avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost somat sa platesc presupuse datorii neachitate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost somat sa platesc presupuse datorii neachitate privind ...

Am fost somat sa platesc presupuse datorii neachitate privind taxe de timbru judiciar pe care in fapt le-am achitat in fiecare luna, respectiva taxa fiind esalonata la plata in rate lunare . Unde ar trebui sa introduc contestatie printr-o cerere de chemare in judecata, la instanta de drept comun sau la contencios administrativ si fiscal. Pot cere daune interese pentru tracasarea si disconfortul creat prin amenintarea cu executarea silita si in caz afirmativ cam care ar fi cuantumul sumei de despagubire .

Alte discuții în legătură

Perimare tinaa tinaa buna ziua . va rog sa imi spuneti ce inseamna perimarea intr-un dosar civil . ma intereseaza ce se intampla cu taxa de timbru judiciar reclamatul a decedat in ... (vezi toată discuția)
Executare silita mykiduta mykiduta Buna ziua,sotia mea a primit o comunicare de executare silita de la un BEJ din Bucuresti in numele celor de la [editat] Constanta pentru o datorie la o ... (vezi toată discuția)
Taxa contestatie udatuany udatuany Buna dimineata, in urma primirii somatiei de executarea de la bej,urmeaza sa depun contestatie lA executare,in calitate de pensionar pot fi scutit de la plata ... (vezi toată discuția)