avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... E-mail la judecatorie ecris
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

E-mail la judecatorie ecris

Buna ziua,
v-as ruga sa-mi spuneti daca pentru a scrie la judecatorie exista o singura adresa de mail pentru toata lumea sau e pe judete. De ex ecris.273@just.ro este doar pentru un anumit judet sau e universal valabil
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:10, 30 Octombrie 2023
Nu știu unde ați găsit dvs adresa respectiva dar nu pare a aparține unuei registraturi. .Cel mai simplu va uitați pe pagina de contact a judecătoriei de pe portal just ,eventual puteți sa sunați la Biroul Relații Publice din cadrul instantei respective pt a afla adresa exacta,fiecare instanta are o adresa sau mai multe pt transmis acte..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere amanare proces civil georgeeugen georgeeugen O cerere de amanare intr-un proces civil poate fi transmisa prin email? In cazul in care este posibil, care este cadrul legal? (vezi toată discuția)
Copie dosar arhiva vera58 vera58 Cum si de unde pot obtine o copie dupa un dosar care a fost la judecatoria sector 1. avand ca obiect tulburarea de posesie? Dosarul este din anul 1999 si este ... (vezi toată discuția)
Buna seara .as dori si eu o adresa de email pt judecatoria bucuresti ... Ioanaaurorofa Ioanaaurorofa Buna seara .as dlri si eu o adresa de email pt judecatoria bucuresti sector 2..cea de la unirii...unde pot trimite o cerere pt judecata in lipsa si sa ajunga ... (vezi toată discuția)