avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua,am cumpărat recent de la dezvoltatorul un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua,am cumpărat recent de la dezvoltatorul un loc de ...

Bună ziua,am cumpărat recent de la dezvoltator un loc de parcare la parterul unui imobil unde locuiesc,doresc să îl închid cu o ușă specială de garaj,se poate obține autorizație pentru el?este suprateran nu subteran! Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2023
Mario alexandru, utilizator

Alte discuții în legătură

Inchidere loc de parcare Huminik Huminik Buna ziua, doresc sa achizitionez un loc de parcare, in parcarea subterana a imobilului in care locuim, si sa il inchid. Ar fi vorba doar de un perete de ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorii sunt obligați să ofere și locuri de parcare gratuite? dacă da, conform cărei legi? marinescul marinescul Buna ziua, Exista vreo lege prin care se obliga dezvoltatorii de blocuri noi / complex rezidential, sa ofere si un numar de locuri de parcare gratuite? Am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie- este necesara? ASRadu ASRadu Buna ziua, doresc sa stiu daca este nevoie sa obtin autorizatie de constructie pentru a inchide un spatiu aflat in continuarea unui loc de parcare la parterul ... (vezi toată discuția)