avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchidere loc de parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchidere loc de parcare

Buna ziua, doresc sa achizitionez un loc de parcare, in parcarea subterana a imobilului in care locuim, si sa il inchid. Ar fi vorba doar de un perete de ridicat, cel de langa locul vecin, apoi usa. Sa il fac un garaj, mai mult pentru biciclete copiilor.Care este procedura? Imi trebuie autorizatie sau nu este nevoie? Nu de alta, dar sa dau banii si sa nu il pot folosi parca nu imi vine bine.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:13, 22 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anterior achizitionarii locului de parcare asigurati-va ca asociatia de proprietari si autoritatile in drept accepta sa aduceti modificari interioare in parcarea subterana
Avand in vedere ca este vorba despre executarea unui perete cu usa de acces -obligatoriu este necesar autorizatie de construire,certificat fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare subterana la bloc Catalin__B Catalin__B Buna ziua,de curand am achizitionat un apartament nou,intr-un ansamblu rezidential,iar contra cost am avut posibilitatea cumpararii si a unui loc de parcare in ... (vezi toată discuția)
Modificari parcare in garaj subteran DiAntCr DiAntCr Buna ziua, locuiesc intr-un complex de 3 imobile care are parcarile in garajul subteran aflat sub aceste blocuri. Fiecare apartament are locul lui ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, proprietar apartament, proprietar loc de parcare ... CatalinGabriel CatalinGabriel Bună ziua, Proprietar apartament, proprietar loc de parcare subteran. Doresc montaj priza încărcare mașină la loc de parcare Alimentarea se face direct ... (vezi toată discuția)