avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Proprietar apartament, proprietar loc de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Proprietar apartament, proprietar loc de parcare ...

Bună ziua,
Proprietar apartament, proprietar loc de parcare subteran. Doresc montaj priza încărcare mașină la loc de parcare Alimentarea se face direct din contoarul apartamentului proprietate personala. Necesita acord vecini și asociatiei?
Mersi
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:51, 9 Septembrie 2024
Buna ziua

Da, daca aveti nevoie sa aduceti modificari proprietatii comune (poze cabluri pe pereti, gauri prin pereti/plansee etc...)

Din Legea 196/2018
Art. 39.
Modificările constructive şi utilizarea în alte scopuri a unor părţi sau elemente de construcţie ale condominiului, precum şi amplasarea de mijloace publicitare pe faţada şi/sau pe terasa/învelitoarea imobilului, suspendarea de stâlpi, pereţi, scări interioare şi altele asemenea se fac numai cu acordul a două treimi din proprietarii membri ai asociaţiei de proprietari, al tuturor proprietarilor direct afectaţi şi pe baza autorizaţiei de construire, cu respectarea legislaţiei în vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, stam la parter si vrem sa ne montam tevile pt centrala ... biasimion biasimion buna ziua, stam la parter si vrem sa ne montam tevile pt centrala termica pe care am achizitionat-o. Pentru a nu face un intreg santier in casa ne este mai ... (vezi toată discuția)
Fatada si trotuarul de garda constituie tot proprietate comuna ... copou88 copou88 Fatada si trotuarul de garda constituie tot proprietate comuna in cazul blocurilor de locuinte? Citisem tot aici, pe forum, ca fatadele erau considerate parte ... (vezi toată discuția)
Pe fațada unui bloc, o firmă de servicii funerare a montat ... Gâscă-Eremia Stoica Gâscă-Eremia Stoica Pe fațada unui bloc, o firmă de servicii funerare a montat un banner publicitar de mari dimensiuni. Era nevoie dre acordul proprietarilor? (vezi toată discuția)