avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am o esalonare simplificata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am o esalonare simplificata

Am o esalonare simplificata, la care am cerut o mentinere,respectiv am o decizie de mentinere a valabilității....întrebarea e pentru datoriile cu stopaj la sursa existente la data comunicării deciziei de mentinere am termen 60 de zile pentru a le achita?Multumesc
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

O esalonare simplificata. office kronosconstruct office kronosconstruct Buna! O esalonare simplificata. S-au achitat toate cele 11 rate. Pt cea de 12-a rata, ultima conform grafic, nu am stiut ca nu poate fi prelungita ca si termen ... (vezi toată discuția)
Sc cu datorii catre anaf bogdaner bogdaner Am o Sc care a adunat datorii catre ANAF (debit : 9000 ron si penalitati 7000 ron cu aproximatie)...Ideea e ca datorile s-au adunat din cauza impozitului ... (vezi toată discuția)
Stopaj la sursa ! vinovatulfaravina vinovatulfaravina BUNA ZIUA, DORESC SA INTREB DACA STOPAJ LA SURSA INSEAMNA DOAR SUMELE DATORATE PRIN DEPUNEREA DECLARATIILOR SAU SI PENALITATILE AFERENTE ACUMULATE ULTERIOR ... (vezi toată discuția)