avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua ! Am o întrebare pentru cineva care ar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua ! Am o întrebare pentru cineva care ar putea sa ma ...

Bună ziua !
Am o întrebare pentru cineva care ar putea sa ma ajute ...
Am vândut o mașină , itp expirat asigurare expirată, persoana respectiva a cumpărat o asa , nu am făcut un contract vânzare cumpărare I am dat actele mașinii urmând ca el sa îmi aducă contractele sa ii scot fiscalul , acesta nu s a mai prezentat cu acele contracte . ..
Pot scoate masina de la fiscal de pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 10:09, 31 Octombrie 2023
Mașina trebuie radiată de la Poliția rutieră și scoasă din evidența fiscală, însă problema este că nu mai aveți actele mașinii și fără acestea nu puteți face nicio operațiune. Încercați totuși să faceți contract de vânzare-cumpărare. Dacă nu se poate, declarați actele pierdute, vi se eliberează alte acte, dar o să fie bătaie de cap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta! bibitu bibitu Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul tankolevente tankolevente Buna ziua se poate radia masina fara actele necesare,gen talon si certificat de inmatriculare?Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Nelamuriri procura speciala pt "evitarea" taxei de mediu. Rih85 Rih85 Buna ziua. Am o nelamurire cu privire la ce am facut (sper sa nu fie prea tarziu) in urma cu 4-5 zile. Pe scurt am vandut o masina Daewoo Nubira euro 2 unui om ... (vezi toată discuția)