avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inființarea unui SRL asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inființarea unui SRL asociat unic

Buna ziua,

La înființarea unui SRL nou, asociat unic, cum trec data de inceput a firmei? In actul constitutiv se trece de ex data de inceput 1 ianuarie, data de incetare nedeterminata?

La Onrc o sa ia in considerare data de 1 ianuarie?

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 2 Noiembrie 2023
data de inceput = data inregistrarii acesteia la ONRC
Multumesc frumos! O zi buna!
Aveti idee daca fac srl ul in decembrie si abia in ianuarie am activitate, mai imi trebuie contabil pentru decembrie si sf de an? Stiu ca se facea ceva pe proprie raspundere? Puteti sa ma ajutati va rog cu un raspuns?
Am nevoie de contabil dacă firma mea nu are activitate?
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl asociat unic = administrator in februarie 2014 - ghid practic adinutza2602 adinutza2602 Voi incerca sa prezint pasii pe care i-am urmat pentru a inmatricula SRL-ul cu asociat unic, care este si administrator. Actele le-am depus si obtinut in luna ... (vezi toată discuția)
Costuri srl - obiect activitate comert haine joe17 joe17 Buna seara! Am citit si am tot citit prin forum si am gasit o multime de variante despre costurile infiintarii unei firme (postate in diferite perioade).. Am ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 buna ziua, vreau sa-mi deschid un srl. 1. de ce documente am nevoie? 2. ca si obiect de activitate, am inteles ca se plateste de cate obiecte iti treci, ... (vezi toată discuția)