avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! In cazul convocarii executarii silite a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! In cazul convocarii executarii silite a imobilului ...

Buna ziua! In cazul convocarii executarii silite a imobilului se mai poate da altceva la schimb pentru contravaloarea creditului? Masina sau vreun teren?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:31, 31 Octombrie 2023
Orice bum mobil până la îndestularea creditorului. Dar dacă s-a demarat procedura de executare imobiliară, n-o mai puteți opri, acum e prea târziu sa oferiți alte bunuri mobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca de rang 1 versus legea 230 / 2007 art 51 max36 max36 La mine in bloc a existat un proprietar de apartament care a avut un credit la banca ipotecat cu apartamentul in catre avea sediul firmei.Nu a mai platit si e ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat osaka osaka Buna ziua, In urma cu doi ani de zile am cumparat un teren la semnarea contractului de credit cu banca mi s-a solicitat si un bilet la ordin avalizat, pe care ... (vezi toată discuția)
Executare silită raiffaisen. poate fi executat codebitorul? ANNnaC ANNnaC Bună ziua, am o intrebare: dacă mi se dă drumul la dosar la Raiffaisen din cauza întârzierii si neachitării ratelor pot sa-mi puna propire pe ... (vezi toată discuția)