avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... daca masina este inmatriculata in Romania pot sa-mi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

daca masina este inmatriculata in Romania pot sa-mi fac asigurare in Bulgaria?

Buna ziua.Ma numesc Visan Virgiliu,din Bucuresti.Am vazut la tv.o stire...tot mai multi romani isi fac asigurare in strainatate...
Intrebare:daca masina este inmatriculata in Romania,pot sa-mi fac asigurare in Bulgaria?

Alte discuții în legătură

Autoturism inmatriculat in bulgaria ContSters233047 ContSters233047 cum se poate proceda cu o masina inmatriculata un bulgaria, care circula in romania cu procura, careia ii expira asigurarea, revizia tehnica, impozitul local ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat flosm flosm Buna ziua.ma numesc Florin si sunt in Italia de 7 luni cu toate actele in regula(buletin italian si rezidenta).problema mea este urmatoarea:vreau sa vin in ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto in spatiul ue (bulgaria) giannysx giannysx [b] Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri inainte sa nu fie prea tarziu, ma numesc George, 24 de ani, din Bucuresti si de curand am gasit ... (vezi toată discuția)