avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Dacă la ieșirea mea la pensie pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Dacă la ieșirea mea la pensie pentru limita de ...

Bună ziua,
Dacă la ieșirea mea la pensie pentru limita de vârstă, în acest an , s-a aplicat indicele de corecție aferent anului 2015 , când s-a deschis primul dosar de pensionare pe caz de boală , am dreptul la recalculare cu intrarea în vigoare a noii legi?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:44, 1 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toate pensiile in plata vor fi recalculate cand v-a intra in vigoare noua lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei apicultorul apicultorul buna ziua. Pina in anul 2012 am fost pensionata pe caz de boala , din 27 09 2012 am trecut la pensia de drept, as vrea sa stiu daca am dreptul legal pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să mă lămuriți în următoarea situație ... Lidum Lidum Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți în următoarea situație : Din anul 2021, am decizie de pensie la limită de vârstă, nespusă în plată. (nu ... (vezi toată discuția)
Lndicele de corectie pensii un roman un roman Bine v-am regasit , Daca cineva s-a documentat il rog sa ma lamureasca si pe mine privind recalcularea pensiei conform indicelui de corectie . ... (vezi toată discuția)