avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se contabilizeaza?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se contabilizeaza?

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cum se contabilizeaza la un dezvoltator factura primita de la Electrica pentru racordarea locuintelor finalizate la reteaua electrica. O inregistrez pe 605 si ulterior prin 332 si 712 sau o inregistrez initial in 605 si apoi direct 345 - 711, fiind finalizata constructia.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: JILAVEANU MARIA , utilizator 15:37, 1 Noiembrie 2023
Buna ziua. Eu as inregistra pe 628 pt ca este un serviciu si apoi 345 : 711 pt ca este finalizata constructia.
Eu am considerat ca ar fi ok un 605, dar mai multe pareri sunt bine - venite. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2023
JILAVEANU MARIA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plante ornamentale simoponea simoponea Buna ziua! Am achizionat 40 buc de thuya ce se planteaza pe terenul firmei si as dori sa stiu nota contabila? multumesc! (vezi toată discuția)
Costul productiei nefertiti_g nefertiti_g Buna ziua, Spuneti-mi,va rog,unde vad in balanta costul productiei dintr.o luna? in rulajul creditor al contului 711? multumesc, (vezi toată discuția)
Constructii-recunoastere venituri si impozitare cornelia.dan cornelia.dan Sucursala in RO a unei persoane juridice nerezidente din Germania are urmatoarele tranzactii: 1) Cod CAEN Servicii de inginerie si constructii -Suc din RO ... (vezi toată discuția)