avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! De obicei dacă procurorul propune o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! De obicei dacă procurorul propune o pedeapsa cu ...

Bună ziua! De obicei dacă procurorul propune o pedeapsa cu suspendare, datorita lipsei de antecedente penale și datorita circumstanțelor personale și ale faptei săvârșite, judecătorul va tinde spre pedeapsa propusa de procuror?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:55, 2 Noiembrie 2023
Se poate intampla dar nu este o garantie, sunt mult mai multi factori decisivi, depinde de situatia de ansamblu in concret a fiecarui dosar in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fara a poseda permis si fiind sub influenta alcoolului pampam00 pampam00 buna am si eu o intrebare. am condus fara a poseda permis de conducere, sub influenta alcoolului am intrat intr-un copac, avand o alcoolemie de 1.27mg in ... (vezi toată discuția)
Furt amdbuc amdbuc V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari : Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Rog un raspuns pentru art 208cp STEEL123 STEEL123 buna ziua va rog frumos daca i mi puteti da si mie un raspuns la aceasta intrebare:in data de 20-03-2010 aflandu ma sub influenta bauturilor alcoolice am luat ... (vezi toată discuția)