avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... FONDURI SPITALE, CENTRE DE RECUPERARE ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

FONDURI SPITALE, CENTRE DE RECUPERARE

Buna seara, in ultima vreme ma confrunt cu o problema de sanatate,
merg la diverse policlinici, spitale, centre de recuperare si peste tot mi se spune de catre medici si asistenti ca nu sunt fonduri, sunt obigat sa platesc analize si proceduri medicale,chiar daca am bilet de trimitere, dupa ce timp de peste35 ani am cotizat la acest sistem. Am fost si luna trecuta si azi la inceput de luna si mi s a spus acelasi lucru. Am impresia ca e o mare minciuna.
Cum pot afla daca o institutie medicala are fonduri sau nu ? Cui ar trebui sa ma adresez? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai1001 , utilizator 13:03, 2 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti adresa Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate
[ link extern ]
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma transfer de la casa opsnaj la cjas? iuliy iuliy Buna ziua. As dori sa aflu daca ma pot muta de la casaopsnaj la alta casa de asigurari. (vezi toată discuția)
Proiect legislativ: desfiintarea cnas si crearea a 10 case de sanatate private. Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Preşedinţia a propus desfiinţarea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi împărţirea bugetului de 4 miliarde de euro între zece case private ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține de la c.a.s. decontarea analizelor medicale plătite ... iolanda15 iolanda15 Cum pot obține de la C.A.S. decontarea analizelor medicale plătite din buzunarul propriu? Sunt asigurată la Casa de Asigurări de Sănătate in calitate de ... (vezi toată discuția)