avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna seara, as dori sa stiu daca printre noile ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna seara, as dori sa stiu daca printre noile schimbari se mentioneaza ...

Buna seara, as dori sa stiu daca printre noile schimbari se mentioneaza ca pentru noua functie de sef de serviciu (fost sef birou) sunt necesare studii de master. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:50, 2 Noiembrie 2023
Pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere, candidații trebuie să fie absolvenți cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 57 alin. (2) din Legea nr. 199/2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare studii lunga durata masterat Gvirgil Gvirgil Legea educatiei nationale nr. 1/2011 prevede: Art 153 (2) Diploma de absolvire sau de licentă a absolventilor învătământului superior de lungă durată ... (vezi toată discuția)
Studii superioare dei2015 dei2015 Buna ziua, am absolvit facultatea de stiinte economice in 2008 (4 ani la zi) e considerat facultate de lunga durata sau ar fii nevoie si de un master ca sa ... (vezi toată discuția)
Conditii studii participare concurs pentru functie publica de conducere laura-ioana laura-ioana Buna ziua! In situatia in care participantul la concurs pentru o functie de Director economic are studii universitare de lunga durata ( \\\\"din perioada ... (vezi toată discuția)