avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este posibil așa. Ceva sa ai 0.47 in etilotest și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este posibil așa. Ceva sa ai 0.47 in etilotest și 2.07 la proba ...

Este posibil așa. Ceva sa ai 0.47 in epilotest și 2.07 la proba de sânge ca mi se pare o nebunie
Bună seara! Da, este posibil! Valoarea este la prima sau la a doua probă? Cât timp a trecut de când ați suflat până la proba de sânge?
Este la prima ca la a doua m-a bruscat poliția și am refuzat-o pe a doua proba chiar in incinta spitalului

De la suflat pina la proba a durat 1.30
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Este foarte rău că ati refuzat a doua probă. În aceasta situație nu puteți cere efectuarea calculului retroactiv. La dumneavoastră, cel mai probabil, alcoolul era în perioada de asimilare. Din păcate, pentru că ați refuzat a doua probă, veți fi judecat pentru alcoolemia de la prima probă. Căutați un avocat bun, cu experiență în penal.

adrian@13 a scris:

Este foarte rău că ati refuzat a doua probă. În aceasta situație nu puteți cere efectuarea calculului retroactiv. La dumneavoastră, cel mai probabil, alcoolul era în perioada de asimilare. Din păcate, pentru că ați refuzat a doua probă, veți fi judecat pentru alcoolemia de la prima probă. Căutați un avocat bun, cu experiență în penal.

Pai am refuzat-o ca m-a bruscat poliția și o sa ii dau in judecată
Nu ati procedat corect refuzand a doua proba, la cum ati prezentat situatia, alcoolul era in faza de absorbtie iar in lipsa probei 2, nu se mai poate face calculul retroactiv. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am si eu o mica intrebare va rog frumos..... pe data ... Flavius calaras Flavius calaras Buna seara am si eu o mica intrebare va rog frumos..... Pe data de 24 062021 in jurul orelor 21:30 am cosumat vreo 3 peri ciucas 500ml iar pe la 00:45 ma oprit ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in data de 1 august 2021 la ora o3 10 dimineata am ... alexandru.31 alexandru.31 Buna seara! In data de 1 August 2021 la ora o3 10 dimineata am fost oprit de un echipaj de Politie pentru o verificare de rutina, mi sa cerut documentele la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am fost tamponat de un cetatean (vina lui 100%, a ... dragosverban dragosverban Buna ziua ! Am fost tamponat de un cetatean (vina lui 100%, a si declarat asta, asumandu-si toata vina), dar la testarea cu etilotestul mi-a iesit alcool. La ... (vezi toată discuția)