avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am o vechime de 32 de ani în grupa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am o vechime de 32 de ani în grupa specială și ...

Bună ziua, am o vechime de 32 de ani în grupa specială și 50 de ani,la 52 ar trebui să ies la pensie, după noua lege ar trebui sa mai activez până la 55 ani,reducerea de 10 ani se aplica la toate grupele de lucratori?eu am activat în foraj extractie sonde.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:41, 2 Noiembrie 2023
Sa vedem ce va spune noua lege in aceasta privinta cand va fi promulgata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am 50 de ani și am lucrat 10 ani în grupa 1 de ... Valpop Valpop Bună ziua, am 50 de ani și am lucrat 10 ani în grupa 1 de lucru pana în 2001 și în grupa specială pana în prezent,teoretic ar trebui sa ies la pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata femei Ana Agapi Ana Agapi sunt nascuta in iulie 1957, am 35 ani de vechime din care 25.5 ani in grupa II. cand pot solicita pensie anticipata si care va fi penalizarea? multumesc. (vezi toată discuția)
Legea 263/2010 dana62_b dana62_b Numele meu este Daniela si sunt nascuta in 2 ianuarie 1962. am lucrat in gr. I de munca 20 ani, 6 luni si 22 zile (din 09.09.1980 pana in ... (vezi toată discuția)