avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acum 9 ani am cumparat ap pe numele fetei mele, eu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acum 9 ani am cumparat ap pe numele fetei mele, eu platind 70000 ...

Acum 9 ani am cumparat ap pe numele fetei mele, eu platind 70000 euro,ea 30000 euro. Actele ap sunt pe numele ei. Cum imi pot recupera banii,avand doar extrasele de cont care atesta ca am platit?
Cel mai recent răspuns: Berber , utilizator 19:19, 2 Noiembrie 2023
Buna ziua, din pacate, aparent, dreptul dvs. de a va recupera sumele ar putea fi prescris daca nu dovediti ca ati convenit un termen de restituire mai recent de 3 ani. Pentru recuperare, trebuie sa formulati o cerere de chemare in judecata, sa dovediti ca ati dat banii aceia cu titlul de imprumut si ca termenul de restituire al imprumutului a fost cel tarziu acum 3 ani.
nu recuperati
Nu-i mai recuperati. Nu e singurul copil care isi inseala si pagubeste parintii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vândut garsoniera și i-am dat banii fiicei mele, iar acum s-ar putea să ajung pe drumuri. ce pot face în această situație? bomboana bomboana Am vandut garsoniera si i am dat banii fetei mele SE (care si ea la randul ei a divortat de sotul ei, si a primit partajul de 30000 de lei in urma divortului). ... (vezi toată discuția)
Disperat...executare silita GERONIMO2012 GERONIMO2012 in 2008 am luat un credit de nevoi personale fara ipoteca de 10000 euro de la o banca.in anul 2011 am fost disponibilizat si am intrat in imposibilitate de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă am împrumutat copilului o suma de bani , bani ... mrgogu mrgogu Bună ziua! Dacă am împrumutat copilului o suma de bani , bani pe care i-am trimis din străinătate, și nu am nici un document între mine și el decât ... (vezi toată discuția)