avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate executa moștenire dacă sunt executata cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate executa moștenire dacă sunt executata cu poprire pe ...

Se poate executa moștenire dacă sunt executata cu poprire pe salariu. Am împrumut în franci. In acest imobil locuiesc cu un copil minor și un nepoțel cu handicap. Ce pot face.?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:52, 3 Noiembrie 2023
Din pacate , se poate executa si locuinta , nu are importanta cu cine locuiti .

paranik1 a scris:

In acest imobil locuiesc cu un copil minor și un nepoțel cu handicap. Ce pot face.?

Nu puteți face nimic, imobilul va fi scos la licitație și vândut, iar dumneavoastră cu cine mai locuiți, veți fi evacuați din imobil de către adjudecator.

Dacă creanța depășește 10.000 de lei, legea admite și procedura de executare silită imobiliară.
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apartament misu12345 misu12345 Buna . Dupa ce mi sa cesionat un credit de la o banca unei firme de recuperare creante , sa pus poprire pe salarii , se retin bani lunar , sa pus sechestru ... (vezi toată discuția)
Probleme executare silita misu12345 misu12345 Dupa ce am fost executat silit eu , sotia , soacra mea intr-un dosar cesionat de o banca unei firme de recuperari creante , ni-sa facut poprire la toti pe ... (vezi toată discuția)
Executare silită pe imobil moștenit în cotă parte? conor conor buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o parere. in urma decesului tatalui meu in 1999 s.a facut succesiunea unei case a familiei si astfel mama mosteneste ... (vezi toată discuția)