avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... un raspuns va rog
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

un raspuns va rog

am o socitate si am achiyitionat marfuri de la alto sc
pentru garantarea platii am lasat garantie o fila cec
ulterior am platit marfa cu bo
intre mime si cealalta sc s-au desf[surat si alte activit[ti legate de niste contracte castigate cu prim[riile,activitati din cauya carora au inceput sa existe discutii financiare intre sc
drept urmare sc a introdus fila cec lasata de mine garantie pentru achiyitionarae bunurilor in banca cu valoarea datorat[ din activitatile legate cu primariile
intrebare.
daca aceasta firma a cauyat vreo infractiune intrucat am intrat in incidenta bancara si care ar fi aceasta
multumesc
Cel mai recent răspuns: Canon01 , utilizator 13:47, 30 Ianuarie 2010
cec-l l-ati refuzat la plata?
Dar de ce nu ati solicitat, fila CEC dupa plata cu BO?
Fila CEC a fost convenita cu furnizorul siati lasat-o drept garantie pentru a acoperi c/valoarea produselor achizitionate in cazul in care nu le-ati putea achita in numerar?
Daca partenerul dvs. a admis fila CEC ca garantie, atunci nu o sa ajungeti in penal, daca asta te framnata, pentru ca ati intrat in incidenta de plat si ati fost inregistrata la CIP.
Dar el te va actiona in judecata pentru recuperarea debitului, sau va investi si executa fila CEC.
Succes in afaceri!
problema este ca nu am recuperat cec-ul dupa plata cu biletele la ordin iar el mi-a introdus cecul pentru alt debit nu pentru cel care cecu-ul a fost lasat garantie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati la contract cu bo, cec garantie Nafets Nafets In cazul in care se emite un BO cu care se stinge o factura, contabil aceasta factura a fost achitata, soldul mutandu-se intr-un alt cont contabil. Ma ... (vezi toată discuția)
Cec- lipsa disponibilitati dpasztor dpasztor Am dat unui furnizor ca si garantie un CEC format vechi cu suma de 20 000 ron, eu aveam o datorie la furnizorul respectiv de 4200 ron. a intordus fila cec in ... (vezi toată discuția)
File cec garantie Nafets Nafets Am o firma de prestari servicii si in contractele cu furnizori emit file CEC in alb cu titlul de garantie pe care furnizorii le pot folosi respectand anumite ... (vezi toată discuția)