avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un raspuns in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un raspuns in urmatoarea speta? ...

Buna ziua. Ma puteti ajuta cun un raspun in urmatoarea speta?
Pentru ocuparea unei functii publice se cere :
"studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniu ştiinţelor economice"

Eu am diploma de Licenta in domeniul Stiinte Administrative - specializarea Administratie Publica . Oare m as incadra ?
Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 3 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii echivalente tianjan tianjan Pentru ocuparea unei functii publice se cere : \"studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, ... (vezi toată discuția)
vechime în specialitatea studiilor lee_vue lee_vue Recrutare Denumire functie conform solicitarii de transformare: [b]consilier cl.I grad profesional superior[/b] Conditii de participare: studii universitare ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)