avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inundatie la incarcarea agentului termic din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inundatie la incarcarea agentului termic din condominiu...

Fiind la lucru, un vecin de la et 6 s-a trezit cu o inundatie de 10-12 cm in toata casa , iar pana la parter toti vecinii au fost afectati.
Pe scurt:
-fara sa fie nici un anunt la usa blocului sau la avizier , presedintele de bloc a trimis un instalator sa deschida vanele de caldura. La ora 12 ziua, joi. In conditiile in care , la celelalte scari ale blocului, agentul termic a fost incarcat de TEB in instalatii, cu aprox 2 sapt inainte. Dar la scara noastra , coloana de caldura fusese inchisa, din subsol, din cvarii motive
-asadar, instalatorul vine joi, la ora 12.00, deschide vanele
-se afla in jurul orei 14.00 , ca de la et 6 in jos este totul inundat,
-ajunge si presedintele in jur de ora 15 si se gandeste ca ar trebui sa caute cheia de la camera de aerisire de la et 11, sa aeriseasca coloana, bineinteles dupa ce a fost inundat blocul.
-In apartamentul cu pricina , un robinet de langa coloana principala, de retur, se pare , a explodat pur si simplu din cauza presiunii

Cu ce a gresit vecinul ? A gresit presedintele de bloc? Sau a fost vina TEB ?! Si noi, ceilaltii inundati , catre cine ne indreptam sa cerem explicatii??
Mentionez ca nici unul nu avem asigurare facultativa
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2023
diana-maracineanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme cu seful de scara georgianaalina georgianaalina Cu o saptamana in urma am fost anuntata de vecina de jos ca am inundat/o. O teava de la calorifer se sparsese si cum nu fusesm acasa sa observ din timp, apa a ... (vezi toată discuția)
Delimitare coloana comuna incalzire/responsabilitatea proprietarului leqchen leqchen Buna ziua, (incerc sa tin scurt primul meu mesaj pe acest forum) Ei: Bloc vechi, tevi vechi si ruginite, centrala proprie a blocului, fara robineti de ... (vezi toată discuția)
La ce ora se incarca instalatiile de caldura ? EPE EPE In data de 13 octombrie 2015 s-au incaracat installatiile de caldura (caloriferele in bloc) in jur de ora 9.00-10.00, in felul acesta am inundat vecinul de jos ... (vezi toată discuția)