avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , intr- o locuinta afla in partaj, fosta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , intr- o locuinta afla in partaj, fosta sotie are ...

Buna ziua , intr- o locuinta afla in partaj , fosta sotie are dreptul de a gazdui persoane din afara fostei familii , gen copilul noului ei partener ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:45, 4 Noiembrie 2023
Pana nu se soluționează partajul si nu se lămuresc lucrurile are dreptul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicere (restrictie) acces concubin in locuinta comuna Madriannn Madriannn Interzicere (Restrictie) acces concubin in locuinta proprietate comuna (50% -50 %) Pe scurt, am divortat de fosta sotie in 2019 dar ne-am separat definitiv in ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire miha2906 miha2906 Buna ziua. Sint intr-o relatie de 8 ani si avem un copil. Partenerul meu mai are un copil dintr-o casnicie anterioara si la partaj a renuntat la tot in ... (vezi toată discuția)
Partaj cu probleme ADINA255 ADINA255 Buna ziua, As dori un raspuns daca se poate. Fiul meu, in varsta de doi ani, este coproprietar cu cota de 1/2 a unui apartament de 3 camere, drept obtinut ... (vezi toată discuția)