avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă eu mai am 5 zile pana fac 18 ani pot pleca?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă eu mai am 5 zile pana fac 18 ani pot pleca?

Bună seara, am și eu o intrebare. Dacă eu mai am 5 zile pana fac 18 ani și am semnat deja actele sa ies din plasament pot pleca de acasă? Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Bună seara! pot pleca de acasa dacă am 17 ani și 9 luni, mai am 3 luni pana fac 18 ... andreea.eu.05 andreea.eu.05 Bună seara! Eu am 17 ani și 9 luni,mai am 3 luni pana fac 18 ani. Sunt luată in plasament de catre bunica maternă și sincer eu nu mai suport situația în ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut Lavinia562 Lavinia562 Bună seara , ma numesc Lavinia fac peste cateva zile 17 ani , mi-am pierdut buletinul, iar despre persoana care ma luat in spațiu nu mai stiu absolut nimic , ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani. sunt în plasament ... Anonimus02082023 Anonimus02082023 Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani. Sunt în plasament simplu,la asistent maternal,între mine și asistenții maternali,exista mereu ... (vezi toată discuția)