avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Este legal dacă am bagat bani în aplicația ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Este legal dacă am bagat bani în aplicația shopcors.com Am ...

Este legal dacă am bagat bani în aplicația shopcors.com
Am terminat 7 comenzi de efectuat și după mi.a mai dat încă 2 comenzi extra si nu mai am fonduri suficiente
Ce pot face în aceasta situatie
legal? nu putem raspunde. website-ul nu e in jurisdictia romana
Alin iulian a scris:

Am terminat 7 comenzi de efectuat și după mi.a mai dat încă 2 comenzi extra si nu mai am fonduri suficiente

Seamănă a scam / țeapă dacă înțeleg bine situația - aveți sarcini de îndeplinit dar nu sunteți plătit pentru ele. Mai mult, o faceți pe banii dvs. și vi se cer în continuare pentru un viitor câștig?
Dacă da, renunțați, nu veți primi niciodată bani de la ei.
bună ziua si eu am lucrat aicia pe platforma asta si tot asa mau blocat dar am datele de la doamna la care am transferat bani in contu bancar ,
Mai am vreo sansa sa recupereze ceva de la aceasta doamna pe num Descultu Mariea
am de la banca toate datele
Ultima modificare: Duminică, 31 Martie 2024
Rogui, utilizator
Ce sa lucrați doamna ,a.lucra înseamnă z avea un raport de munca cu o.persoana juridica de a fi salarizat pt o munca prestata cu un salariu ,sa existe drepturi si obligatii stabilite onform unui contract de munca.Dvs sunteți victimele unei înșelăciuni.alaturi de alte persoane..Ce sa recuperați praful de pe toba?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara megamind1987 megamind1987 Am si eu o problema , mi-am facut un card la o banca visa electron si ieri am fost sa imi bag bani pe el am bagat suma de 700 de ron si banca mi-a oprit cont ... (vezi toată discuția)
Inselatorie de tip scam Claaaudiu Claaaudiu Buna seara! Scriu scriu din postura de persoană fizică și am nevoie de un avocat să mă îndrume. Pe scurt, cred că am fost victima unei înșelăciuni de ... (vezi toată discuția)
Cum i.mi pot recupera banii..? Dana030887 Dana030887 Ma numesc Ioana,am avut un proces penal in Germania pe care l.am castigat,am fost despagubita cu 34.500£,dar banii nu i.am putut lua niciodata pentru ca omul ... (vezi toată discuția)