avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurări rca Polonia
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurări rca Polonia

Asigurări rca.
Tatăl meu a avut un incident în trafic ,cu o mașină cumpărată de câteva zile ,din Polonia, care avea rca valabil..S.a mers pe înțelegere amiabila, pagubitul a primit banii de la asigurător, iar după 6 luni, tatăl meu a primit o înștiințare din Polonia ca datorează o suma( foarte mare), întrucât polita nu era valabila( cum or fi instrumentat dosarul și aprobat plata, ma întreb??)De ce baar a preluat plata, dacă tata nu a fost înștiințat? Plătea el reparația, care era aproape jumătate din cât solita ei acum.Este legal? Ce are de făcut? Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2023
sce76, utilizator

Alte discuții în legătură

Accidentat de o masina cu numere straine eugen_2 eugen_2 Saptamana trecuta am intrat in coliziune cu o masina avand numere de Italia care nu mi-a acordat prioritate, nerespectand indicatorul stop de pe sensul sau de ... (vezi toată discuția)
Daune materiale catre o firma de asugurari auto dan_one007 dan_one007 In urma cu aproape 3 ani, tatal meu a avut un incident rutier, probabil o tamponare usoara in trafic cu o alta masina. Acum 10 zile, am primit o hartie ... (vezi toată discuția)
Accident rutier valentinnacu valentinnacu Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)