avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diferenta de suprafata intre titlul de proprietate si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diferenta de suprafata intre titlul de proprietate si cadastru

Am demarat efectuarea cadastrului unui teren intravilan cu casa si s-a constatat o lipsa de 200 metrii patrati fata de suprafata inscrisa in titlul de proprietate. Suprafata lipsa exista la vecinii din dreapta si din stanga. Vecinul din stanga are cadastru facut. Cui trebuie sa ma adresez si care sunt pasii care trebuiesc facuti pentru a-mi intra in drepturi si a putea efectua cadastrul conform suprafetei inscrise in titlul de proprietate?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 14:44, 30 Ianuarie 2010
buna ziua!
putei da i declaratie notariala din care sa rezulte ca sunteti deacord cu sup rezultata la masuratori si sa va intabulati asa.
sau mai exista varianta sa demarati o actiune in instanta pt revendicarea sup pe care le aveti in minus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru gresit ContSters134265 ContSters134265 O ruda a solicitat efectuarea unui cadastru la un teren intravilan agricol, in suprafata de 1.107 mp. In anul 2008, dupa obtinerea documentatiei, din care a ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog cu sfat vittorio1 vittorio1 Buna ziua!As vrea sa va expun o situatie care mi-a tulburat mult linistea.Parintii mei locuiesc la tara unde au o casa cu teren aferent.In 1992 au primit ... (vezi toată discuția)
Cadastru ramona.vasile ramona.vasile Buna seara! Am nevoie de cateva informatii privitoare la un cadastru. Mama detine un act de vanzare cumparare pe un teren cu suprafata de 300 de metri ... (vezi toată discuția)