avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă apare o problema la serviciu și la întrevedere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă apare o problema la serviciu și la întrevedere cu angajatorul ...

Dacă apare o problema la serviciu și la întrevedere cu angajatorul doresc sa fiu însoțită de un avocat, se urmează întreaga procedura de angajare a avocatului ca și reprezentarea într un proces în tribunal? Sau exista o practica avocatiala mai simplificată și o taxa mai redusa?

Alte discuții în legătură

Unde ma duc sa dau in judecata? Sophia1975 Sophia1975 Buna seara. Angajatorul meu nu mi-a platit mai multe luni salariul si nici contributiile catre stat. A fost sanctionat si de ITM. Mi-a spus clar insa clar nu ... (vezi toată discuția)
Sanctionare avocat stagiar AliceAlinutza AliceAlinutza Buna ziua, doresc sa va relatez pe scurt problema mea si astept cu mare interes sugestiile dvs. este vorba de 2 procese: unul pe calea ordonantei ... (vezi toată discuția)
Cunoasteti cumva un avocat care s-a reprezentat singur in procesul civil si a obtinut cheltuielile cu avocatul? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI M-ar interesa daca cunoasteti vreun caz in care o persoana care are calitatea de avocat s-a angajat singur si instanta i-a acordat cheltuielile cu onorariul de ... (vezi toată discuția)