avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul de sub noi de ani de zile , pe langa alte ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul de sub noi de ani de zile , pe langa alte multe rele, ...

Vecinul de sub noi de ani de zile , pe langa alte multe rele, da in fiecare zi , in zona primei camere, mai ales in jur de ora 3:30am cu tot felul de chimicale, cred ca insecticide si detartrante dupa miros in cantitati mari. Stam cu geamul deschis iarna-vara, avem trei filtre hepa in apartament pornite. Unde si cum putem sa-l reclamam sa se opreasca odata? Anul acesta nu au venit mirosuri chimice puternice de la el doar cand a fost plecat de Pasti si intr-un weekend. Am anuntat de cateva ori asociatia de proprietari fara nici un rezultat.
Cel mai recent răspuns: spanish , utilizator 18:41, 7 Noiembrie 2023
Chemati Sanepidul. Mai ales cand pute. Cine stie ce face in casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o vecina de bloc panduruv panduruv Buna ziua. Pe scurt.. am probleme cu o vecina, o batrana care sta fix langa mine, la etajul doi. Dormitorul meu e lipit de bucataria ei. Problema ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Apartament infestat cu gandaci ST CONTRACTOR ST CONTRACTOR Buna seara. Am un vecin din al carui apartament se emana un miros de mizerie, loc care este un focar de gandaci. Se pare ca apartamentul nu a suferit nici o ... (vezi toată discuția)
Poluare sonora si poluarea aerului IlieMobre IlieMobre Locuiesc la etajul 2 intrun bloc din ultracentrul muncipiului Cluj Napoca . Geamurile dau inspre o curte interioara extrem de linistita . Zillnic sunt deranjat ... (vezi toată discuția)