avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot afla ce detine tatal meu natural, pe numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot afla ce detine tatal meu natural, pe numele lui, fiind ...

Cum pot afla ce detine tatal meu natural, pe numele lui, fiind decedat de o luna jumate, si neavind nici o relatie cu el, toata viata mea, avind doar o singura intersectare cu el de doar 2 ore.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:37, 8 Noiembrie 2023
Nu aveți cum să aflați că nu există o bază de date în acest sens.
Probabil ca multe le avea în orașul în care locuia.
Mergeti cu certificatul de calitate de mostenitor pe care îl luați de la notarul de pe raza ultimului domiciliu al decedatului, unde veți dezbate și succesiunea si va interesați pe la bănci, la taxe și impozite...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. tatăl meu era casatorit de 12 ani cu o alta femeie ... Saveta Craiciu Saveta Craiciu Buna ziua. Tatăl meu era casatorit de 12 ani cu o alta femeie ,el a decedat acum 2 luni,Acum noi am aflat că el nu are nimic pe numele lui ,totul fiind pe ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire dani75 dani75 BUNA ZIUA, IN 1996 MAMA SOACREI MELE A DECEDAT . MOSTENITORI AU RAMANS 3 COPII SI NU S-A DEZBATUT MOSTENIREA.INTRE TIMP A MURIT UN FRATE SI AU RAMAS IN VIATA 2 ... (vezi toată discuția)
Mostenire Cris2005 Cris2005 Va rog, cine imi poate da o mana de ajutor ( un sfat ) ? Am fost casatorita si am un baiat . in 2007 am divortat( si nu am cerut partaj) si tot in 2007 fostul ... (vezi toată discuția)