avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua!Va rog sa mi spuneti, conform noilor masuri ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua!Va rog sa mi spuneti, conform noilor masuri privind ...

Buna ziua!Va rog sa mi spuneti, conform noilor masuri privind limitarea platilor si incasarilor cu numerar, daca se aplica si in cazul Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Stiu ca erau trecute la exceptii in Legea 70/2015 art.1 al.2, facand parte din categoria IFN-urilor conf.OG28/2006 art7(1)e. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Bon de la casa de marcat sau factura? otilia2664 otilia2664 Buna ziua. Lucrez la o firma de foraj si nu am casa de marcat. Pot face o factura la o persoana fizica pe un foraj si ea sa-mi plateasca prin banca?? Sau imi ... (vezi toată discuția)
Emitere doua facturi achitate in aceeasi zi prin casa sanda2902 sanda2902 Buna ziua. O firma de proiectare s-a ocupat de actele pt schimbarea destinatiei unui spatiu, din imobil, in cabinet medical. Ei s-au ocupat de tot iar la final ... (vezi toată discuția)
Există plafon și la încasările zilnice în numerar, nu doar la plăți? Camelia Popa Camelia Popa Buna dimineata ! Am urmatoarea situatie : la un service auto se vand servicii catre firme si persoane fizice. Se incaseaza prin casa de marcat valori ... (vezi toată discuția)