avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Cum se poate iesi dintr-un credit ipotecar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Cum se poate iesi dintr-un credit ipotecar pe care ...

Buna ziua!
Cum se poate iesi dintr-un credit ipotecar pe care l-am facut impreuna cu fostul meu sot?
Cei de la banca unde am facut creditul, (eu figurez ca si co-debitor) ne-au spus ca pot iesi din credit doar daca fostul meu sot aduce un alt co-debitor, care sa imi ia locul in contractul ipotecar. Problema este ca el nu isi da interesul ca sa gaseasca pe altcineva si ma tine "gatata" in acest credit.
Se poate rezolva problema in instanta?
Mutumesc !
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 20:32, 6 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie făcut partajul în instanță. Dacă nu faceți partajul, o să rămâneți captiva acelui credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum se mai poate iesi ca si coplatitor dintr-un credit ... ClaudiuNicola ClaudiuNicola Buna ziua, Cum se mai poate iesi ca si coplatitor dintr-un credit ipotecar dupa divort? Avand in vedere ca actele de proprietate sunt modificate si eu nu ... (vezi toată discuția)
Partaj credit ContSters368055 ContSters368055 Buna ziua, Am un apartament cu sotul cumparat cu o luna inainte de casatorie,cota 1/2 pt fiecare. Acest apartament a fost cumparat prin credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Co-debitor in cadrul unui contract de credit Andrey28 Andrey28 Care sunt pasii de urmat pentru excluderea unei persoane ramasa co-platitor/co-debitor ca urmare a partajului intr-un contract de credit ipotecar Prima ... (vezi toată discuția)