avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt profesor. Am depus cerere de pensionare la limita ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt profesor. Am depus cerere de pensionare la limita de varsta ...

Sunt profesor. Am depus cerere de pensionare la limita de varsta in octombrie, dar lucrez in continuare. La primirea deciziei de pensionare ce posibilitati am? pot cumula pensia cu salariul? Pot suspenda pensia?
Ce trebuie sa fac daca doresc sa lucrez pana la finalul anului scolar? Mentionez ca am depus o cerere la scoala, cu o luna inainte de implinirea varstei de pensionare, pentru continuarea activitatii dupa implinirea varstei de pensionare.
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2023
mariaM24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Camelia88 , utilizator 19:09, 11 Noiembrie 2024
Cererea de continuare a activitatii a fost aprobata?
Da. Oricum am inteles ca de fapt nu ar fi o cerere, ci doar instintarea angajatorului ca doresc sa-mi continui activitatea.
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
mariaM24, utilizator
Veti continua activitatea , daca vi s-a aprobat cererea.
Multumesc!
conducerea s-a legat de faptul ca nu am depus cererea inainte cu 30 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie toadermaria toadermaria BUNA SEARA!SUNT INVATATOARE.IN IAN.2014 IMPLINESC 60 DE ANI. VREAU SA LUCREZ INCA 3 ANI .CUM PROCEDRZ? MULTUMESC! (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie dislexic dislexic dreptul la pensie este un drept discretionar. la implinirea varstei legale de pensionare cel in cauza are dreptul de a-si continua activitatea sau de a iesi la ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie coco_stefania coco_stefania Cu data de 1 iulie am depus dosarul de iesire la pensie la limita de varsta. Am lucrat in invatamant , titulara, la o scoala generala. Pe perioada vacantei de ... (vezi toată discuția)