avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am casa cumpărată prin credit ipotecar pe 20 ani ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am casa cumpărată prin credit ipotecar pe 20 ani banca având ipoteca pe casa ...

Buna ziua va rog frumos sa îmi răspundeți și mie la o întrebare...Am casa cumpărată prin credit ipotecar pe 20 ani banca avind ipoteca pe casa....și mai am in credit cesionat la Aeqitas..Acum Aeqitas mă amenința că scoate casa laa vînzare...Dacă ,casa este prin credit imobiliar poate sa o vindea celălalt creditor? Mulțumesc Menționez că am porpire pentru Aeqitas in fiecare luna la servici însă nu le convine suma primita...
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
adriana124, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:07, 9 Noiembrie 2023
Credit ipotecar în favoarea băncii cu care am cumpărat casa....
Răspunsul este DA, celălat creditor poate executa silit imobilul, chiar dacă este ipotecat de alt creditor.
Este adevărat că prioritate la încasarea banilor are banca care are ipotecă, și ce mai rămâne ia celălat creditor.

Problema cea mai neplăcută pentru dumneavoastră este că dacă vă execută imobiliar, pierdeți casa.
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mihaho mihaho am un titlu executoriu ptr.o creanta de 2088 ron restanta la un credit de nevoi personale fara garantii ipotecare.am primit o somatie de la executor ca daca in ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar andreea_magda andreea_magda Am un credit ipotecar in Bucuresti, un apt de 3 camere in drumul taberei de care vreau sa scap pt ca nu mai traiesc in romania de aproape 4 ani. nu ma ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare, posibilitate sechestru pe apartament cumparat cu credit petryno79 petryno79 Buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp,banca a cesionat creditul catre o firma de recuperare vreau ... (vezi toată discuția)