avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cu ce cod COR pot incadra un salariat care va fi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cu ce cod COR pot incadra un salariat care va fi Contract Manager? ...

Cu ce cod COR pot incadra un salariat care va fi Contract Manager?
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 12:23, 7 Noiembrie 2023
112029 - Manager
241257 sau 122107

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor pentru pozitie de conducere cu studii medii laurafrincu laurafrincu Buna ziua. Am nevoie de ajutor, va rog. Lucrez la o firma privata de aprope 2 ani, si in acest timp am promovat la o functie de conducere, respectiv Serial ... (vezi toată discuția)
Bună! cum pot face incadrarea unui angajat in functia de manager ... Emilian101101 Emilian101101 Bună! Cum pot face incadrarea unui angajat in functia de manager (domeniu call-center/BPO) cand persoana in cauza nu are studii superioare, nu a absolvit ... (vezi toată discuția)
Incadrare functie conform cor Perdy33 Perdy33 Buna ziua, Exista un cod COR pentru functia de PLANT MANAGER? In urma verificarilor facute nu am putut gasi nici un corespondent COR pt aceasta functie. Ma ... (vezi toată discuția)