avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! In noiembrie 2020 am nascut primul copil ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! In noiembrie 2020 am nascut primul copil iar la terminarea ...

Buna ziua!
In noiembrie 2020 am nascut primul copil iar la terminarea concediului de crestere copil nu am revenit la postul de titular in invatamant ci am solicitat concediu fara plata pe durata unui an, respectiv pana in noiembrie 2023.
In august 2023 am nascut cel de al doilea copil. Pot intra in concediu crestere copil direct din concediu fara plata?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anya88 , utilizator 23:42, 7 Noiembrie 2023
Da, puteti intra direct in CCC din CFP.
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Da, puteti intra direct in CCC din CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Constantinescu Ion Constantinescu Ion Sotia mea a intrat in concediul de crestere copil pe data de 20 noiembrie 2009. Copil s-a nascut in august 2009. Pana la 20 noiembrie a fost in concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Ramona24 Ramona24 Buna ziua! Poti sa iei concediu fara plata imediat a doua zi dupa ce expira concediul de crestere a copilului in varsta de pana la doi ani? Dar concediu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate ... lenuta_topala lenuta_topala Bună ziua! Sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate vechime şi am fost în concediu fără plată un an şi jumătate (februarie 2019- august 2020). ... (vezi toată discuția)