avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua,azi am fost sunata de la nr 0040314006985, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua,azi am fost sunata de la nr 0040314006985, spunandu-mi-se ...

Bună ziua,azi am fost sunata de la nr 0040314006985,spunandu-mi-se ca am o datorie de 50 lei la RCS RDS din 2016 și dacă nu o plătesc în 5 zile,voi fi actionata în instanță,unde taxa de începere a procedurii este de o mie doua sute nu știu cât.Au trecut totuși 7 ani,de ce nu am fost contactata pana acum?Am nevoie de un sfat,va rog sa ma ajutați.(Mi s-a spus ca in 15 min îmi vor trimite un cod pe telefon,cu care sa merg la un Pay Point sa platesc,dar au trecut 2 ore și nu am primit nimic).Mulțumesc anticipat,toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:22, 7 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Metoda tipica de inselaciune. Cel mai sigur sa verificati direct la un oficiu RCS daca se confirma acel apel insa de regula nu se solicita o plata payPoint si nici acel cod.
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Inselatorie! DIGI (RCS-RDS) nu procedeaza asa. Prima data va trimit o instiintare de intarzaiere. Luna urmatoare va "taie" ce aveti de la ei: cablu, internet, telefon.
Nu raspundeti, nu sunati inapoi, nu platiti!
Pentru siguranta, mergeti la un ghiseu DIGI.
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
spanish, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Erați aproape sa cadeți victima unei.inselaciuni,bine ca nu s au mișcat mai repede pt ca probabil.va pacaleau..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre paypoint si bilete la ordine arh_hadi arh_hadi Am un minimarket si anul trecut am instalat un aparat paypoint. La incheierea contractului a trebuit sa le emit un bilet la ordin de 7000ron. Ulterior am aflat ... (vezi toată discuția)
Mai pot face ceva?- taxa de instalare cablu Moldovan laura Moldovan laura Buna seara. Am nevoie de o lamurire. Am incheiat un contract cu rds - rcs (digi) dar nu inainte de a intreba de 3 ori daca se plateste instalarea. Consiliera ... (vezi toată discuția)
Mostenitori Sorinsen Sorinsen Sunt unicul mostenitor al tatalui decedat, sotie nu a avut, si as dori sa stiu daca intra in sarcina/obligatia mea sa-i rezolv urmatoarea problema: in timpul ... (vezi toată discuția)