Bună ziua,azi am fost sunata de la nr 0040314006985,spunandu-mi-se ca am o datorie de 50 lei la RCS RDS din 2016 și dacă nu o plătesc în 5 zile,voi fi actionata în instanță,unde taxa de începere a procedurii este de o mie doua sute nu știu cât.Au trecut totuși 7 ani,de ce nu am fost contactata pana acum?Am nevoie de un sfat,va rog sa ma ajutați.(Mi s-a spus ca in 15 min îmi vor trimite un cod pe telefon,cu care sa merg la un Pay Point sa platesc,dar au trecut 2 ore și nu am primit nimic).Mulțumesc anticipat,toate cele bune!
Metoda tipica de inselaciune. Cel mai sigur sa verificati direct la un oficiu RCS daca se confirma acel apel insa de regula nu se solicita o plata payPoint si nici acel cod.
Inselatorie! DIGI (RCS-RDS) nu procedeaza asa. Prima data va trimit o instiintare de intarzaiere. Luna urmatoare va "taie" ce aveti de la ei: cablu, internet, telefon.
Nu raspundeti, nu sunati inapoi, nu platiti!
Pentru siguranta, mergeti la un ghiseu DIGI.
Mostenitori
Sorinsen
Sunt unicul mostenitor al tatalui decedat, sotie nu a avut, si as dori sa stiu daca intra in sarcina/obligatia mea sa-i rezolv urmatoarea problema: in timpul ... (vezi toată discuția)